Follow Me...

I Like This Blog Shop ;)

My Budget Shop's Products

Sabtu, Februari 19, 2011

Periuk Cap Buaya ORIGINAL From Thailand



Aku tahu ramai wanita2 di luar sane duk cari gak periuk cap buaya ni, kualitinya yg bagus + tebal mmbuatkan ramai yg ingin memiliki set periuk ini. hehe..Aku kn perempuan gak, so aku tahu ape yg perempuan nak. Makcik2 kat JB area rumah mak aku sanggup main KUTU untuk beli periuk ni.


  
1 SET A = 3 periuk  RM70

A: paling kecil 14cm
B: 16cm 
C: 18cm 

 
1 SET B = 3 periuk RM115

D: 20cm 
E: 22cm 
F: 24cm 

1 SET C = 3 periuk RM165

G: 26cm  
H: 28cm
I: 30cm 


1 SET D = 6 Periuk RM170

A: paling kecil 14cm
B: 16cm
C: 18cm
D: 20cm
E: 22cm
F: 24cm 







1 SET E = 9 Periuk RM320

A: paling kecil 14cm
B: 16cm
C: 18cm
D: 20cm
E: 22cm
F: 24cm
G: 26cm  
H: 28cm
I: 30cm 


BOLEH BELI SAMA ADA CASH @ ANSURAN BULANAN

Bagi yg nk beli secara ansuran, brg akan hanya di hantar setelah bayaran di lunaskan. Jgn risau, kalau saye menipu, tak kemana saya meniaga ni. Saya berniaga secara JUJUR ye para readers!


Bagi yg beli CASH, sekiranya anda order brg ketika stok masih ade, saye akn terus pos. Sekiranya tiada stok didalam simpanan, maka saya akan mengambil stok di KELANTAN.


Ada saiz lg besar, akan dtg aku akan promote ok!


Sebenarnye ade lg yg saiz besar, tp aku tunjukkan yg kecil2 dulu k. Aku ambil stok drpd penjual yg ambil terus periuk ni dari THAILAND. 

Tapi kpd sesiapa yg nk order saiz besar, boleh juga.. Cuma belum ade gambar utk d tunjukkn.




Penutup periuk yg mempunyai cop Buaya, ori tau!

Ciri-ciri:
1) Tahan Karat
2) Tahan Lama (Bertahun2 lama pakai)
3) Tebal
4) Berkualiti



Periuk ni memang tahan lame. Mama aku guna periuk cap buaya ni dari mase die mule2 kawin 28 tahun yg lalu, smpai skg pun elok lg periuknyer.

Pada pndapat aku, bagi yg belum ade periuk ni, meh la try beli.hehe Bagi yg baru kawen @ nk kawen, mesti nk msak guna periuk kn. Jadi ni beli sekali je, tp ble pakai sampai ke cucu cicit k.

11 ulasan:

  1. as`salam..periuk kukus cap buaya ada tak?

    BalasPadam
  2. w'slm.ada tp siape yg brtanya tu...jika berminat pls sms @ call k. Pelbagai saiz pengukus 32,30,26 n 24cm..

    sila bace detail "pesanan produk"

    BalasPadam
  3. sy berminat nak beli yg 18cm emelkan pd sy harganya surayahanim@gmail.com

    BalasPadam
  4. Kalau nak beli periuk size 70cm with 4 tangkai ada tak? Tolong bg kos. haizad@yahoo.com

    BalasPadam
  5. salam....saya nak anggaran harga untuk periuk kukus...

    emel
    chayork@yahoo.com

    BalasPadam
  6. mana no hpnya..nak tnya harga periuk kukus..

    BalasPadam
  7. saya mencari periuk besar 80cm dan 75cm.ade x agk2

    BalasPadam
  8. setakat ni 60cm adalah yg paling besar..

    BalasPadam
  9. ada jual kuali tak?

    BalasPadam