Follow Me...

I Like This Blog Shop ;)

My Budget Shop's Products

Ahad, November 30, 2014

Kulat sisir/cendawan tekukur

Boleh beli  200g, 400g, 600g, 800g, sekilo dan ke atas.timbangan LEMBAP ( bersamaan dgn 4 x tin susu pekat / 2muka surat harian metro )
sebelum pos, kulat akn di jemur dlu supaya kering, tahan lama
- nk masak, ambil sikit kulat yg nk di masak dan rendam dgn air panas, cuci bersih - boleh masak lemak kuning, lemak putih, kari,

Musim hujan di pntai timur, byk kulat sisir /cendawan tekukur. Utk order boleh POS/BY HAND DI JB pd awal buln 12.



WHATSAPP saya utk melihat gambar2 stok di 011-22625731

Selasa, Oktober 28, 2014

Kelambu khemah 1 pintu



Contoh 1 pintu

Contoh 2 pintu


ada 4 warna (hijau, ungu, pink dan biru)

Kelambu khemah

Saiz: (180cm x 200cm) katil queen @ king

dan (200 x 200cm) lantai


 - mudah utk dibawa balik ke kampung @ travel.
- lipat pusing bile nk simpan..
- ade zip pintu..
- ade beg simpanan

Jumaat, Oktober 17, 2014

Toto Jenama Narita, Sweeten & Toto

Facebook MARSITA ISHAK
Sila whatsapp 011-29148071 utk sebarang pertanyaan harga dan corak

Toto jenama NARITA (KING SIZE SAHAJA)

















 



























































 



















Saiz : King 74 x 90 ( king size )









TESTIMONI

Norazalina Bt Md Noor
Putrajaya 

Nor telah memesan Toto Jenama NARITA sbyak 2 unit, saya pos mggunakan pos berdaftar pada hari khamis 13/5/10 dan brg tibe pada Rabu 19/5/10

Komen
" Toto tu ok n cantik. Citarasa kita sama. Lg pun harga berpatutan klu nk d bandingkan kat area KL. Puas hati dgn service yg di beri. Semoga lepas ini boleh bershopping online dgn akk lg.."



 Pn. Marsita
Kemaman, Terengganu

Komen
"Di antara byk pilihan toto, saya lebih suke memakai jenama Narita kerana warnanye tidak luntur walau di basuh, kain yg tebal, mmpunyai kualiti yg berbeza dari toto jenama lain sbb itulah harga nye lebih brbanding jenama lain. dari zaman remaja, mama saya mmg gemar bli toto narita tp kne la tggu org g kelantan baru kirim.."


En. Syafiq
Penang

En. Syafiq telah memesan Toto Jenama NARITA sbyak 2 unit, kebetulan beliau akan ke Muar, Johor. Sambil melawat nenek di Sg. Mati, Muar, so saye memberi Toto di sana pd 30hb Mei.


Wan Munirah
 Ampang,Selangor


Munirah telah memesan Toto Jenama NARITA sbyak 2 unit, saya pos mggunakan pos berdaftar pada hari Ahad 11/7/10 dan brg maybe tibe pada isnin 14/7/10.

Sebenarnya puan Munirah nk warna Purple n Biru, tp yg ade stok kaler len, n biru.yg ungu xde stok. Jd saye pilih warne maroon cream ni. Harap beliau suka dgn pilihan ni




Komen
Produk yg berkualiti dan servis yg mantap adalah kriteria utama perkhidmatan Pn. Marsita kpd pelanggannya. Saya amat berpuas hati dgn pilihan rekaan & warna yg ditawarkan serta maklumbalas yg diterima sgt pantas &  mesra pelanggan...


Nabilla Tajuddin
Pontian, Johor






Noraini Yasin
Lumut, Perak

Ainy telah memesan Toto Jenama NARITA sbyak 2 unit, saya pos mggunakan pos berdaftar pada hari Sabtu 31/7/10 dan brg maybe tibe pada Rabu @ Khamis

Ainy nk warna Pink n Hijau, Harap beliau suka dgn pilihan ni 


Siti Saluwa Jamal
Bt. Berendam, Melaka


Anisah Basri
Mukah,Sarawak

  Anisah telah memesan 3 unit toto narita


Zuaamah

 Latifah Yusof  (Nomel Cangat) seunit Narita


Azura Mohamad