Follow Me...

I Like This Blog Shop ;)

My Budget Shop's Products

Jumaat, Oktober 17, 2014

Toto Jenama Narita, Sweeten & Toto

Menjual 3 jenis Toto/lembek/Alas

1-Toto jenama NARITA
2-Toto jenama SWEETEN
3-Toto jenama TOTO



KOD P7


KOD P5

KOD ABS 1

KOD PB3

KOD B6

KOD H5

KOD P6

 KOD M1
 


KOD C1



 KOD B1 



 KOD P4





 KOD C2


KOD M2



KOD H1


KOD U1




KOD B2  

KOD P1


KOD CM1




KOD H2



KOD B3



 KOD P2




KOD B4




KOD H3


KOD HB
 


KOD H4


KOD P3  


KOD B5



KOD C3


KOD P8

KOD ABS 2


Saiz : King 74 x 90 ( king size)

TOTO SWEETEN
k
Ini hanya Contoh jenama TOTO SWEETEN









Ini hanya Contoh jenama TOTO
Terdapat pelbagai lagi corak


Saiz :king, queen dan single


TESTIMONI

Norazalina Bt Md Noor
Putrajaya 

Nor telah memesan Toto Jenama NARITA sbyak 2 unit, saya pos mggunakan pos berdaftar pada hari khamis 13/5/10 dan brg tibe pada Rabu 19/5/10

Komen
" Toto tu ok n cantik. Citarasa kita sama. Lg pun harga berpatutan klu nk d bandingkan kat area KL. Puas hati dgn service yg di beri. Semoga lepas ini boleh bershopping online dgn akk lg.."

Tambahnya lg, toto di sekitar KL berharga RM85... 


 Pn. Marsita
Kemaman, Terengganu

Komen
"Di antara byk pilihan toto, saya lebih suke memakai jenama Narita kerana warnanye tidak luntur walau di basuh, kain yg tebal, mmpunyai kualiti yg berbeza dari toto jenama lain sbb itulah harga nye lebih brbanding jenama lain. dari zaman remaja, mama saya mmg gemar bli toto narita tp kne la tggu org g kelantan baru kirim.."


En. Syafiq
Penang

En. Syafiq telah memesan Toto Jenama NARITA sbyak 2 unit, kebetulan beliau akan ke Muar, Johor. Sambil melawat nenek di Sg. Mati, Muar, so saye memberi Toto di sana pd 30hb Mei.


Wan Munirah
 Ampang,Selangor


Munirah telah memesan Toto Jenama NARITA sbyak 2 unit, saya pos mggunakan pos berdaftar pada hari Ahad 11/7/10 dan brg maybe tibe pada isnin 14/7/10.

Sebenarnya puan Munirah nk warna Purple n Biru, tp yg ade stok kaler len, n biru.yg ungu xde stok. Jd saye pilih warne maroon cream ni. Harap beliau suka dgn pilihan ni




Komen
Produk yg berkualiti dan servis yg mantap adalah kriteria utama perkhidmatan Pn. Marsita kpd pelanggannya. Saya amat berpuas hati dgn pilihan rekaan & warna yg ditawarkan serta maklumbalas yg diterima sgt pantas &  mesra pelanggan...


Nabilla Tajuddin
Pontian, Johor






Noraini Yasin
Lumut, Perak

Ainy telah memesan Toto Jenama NARITA sbyak 2 unit, saya pos mggunakan pos berdaftar pada hari Sabtu 31/7/10 dan brg maybe tibe pada Rabu @ Khamis

Ainy nk warna Pink n Hijau, Harap beliau suka dgn pilihan ni 


Siti Saluwa Jamal
Bt. Berendam, Melaka


Anisah Basri
Mukah,Sarawak

  Anisah telah memesan 3 unit toto narita


Zuaamah

 Latifah Yusof  (Nomel Cangat) seunit Narita


Azura Mohamad















4 ulasan:

  1. ok..toto seperti yg dijnjikan dan tertera didlm gmbr...tq

    BalasPadam
  2. hi kak....toto yg sya beli cantik n comel, sama spt dlm gambar....servis yg baik spt dijanjikan...tq -_-"

    BalasPadam
  3. masih ada jual lg ke toto?

    BalasPadam
  4. masih lg aktif setiap hari jualan..kalu ade FB lg senang berurusan @ sms @ call ye

    BalasPadam